Zending- en evangelisatiecommissie
De zendingscommissie bestaat uit de volgende personen:
Colinda Strijdhorst
Rianne van der Hoog

Donaties kunt u overmaken op:Raborekeningnummer: 36.06.50163 ten name van de Zendingscommissie NH kerk Stad aan 't Haringvliet

Alle collectes en activiteiten van de commissie zijn bedoeld om geld bij elkaar te krijgen om de familie Lubbers in Kosovo te ondersteunen.
Het project valt onder het adoptieprogramma deelgenoten van de GZB.
Door te klikken op de onderstaande foto ga je naar de website van Rik en Machteld Lubbers. Ze vinden het fijn als u hen een mailtje stuurt!

Zondag 13 januari

Ds. H. J. Catsburg

Kand. A. Slabbekoorn
Goes

Kerstviering
Samen met de zendingscommissie van de Gereformeerde kerk in ons dorp organiseert deze commissie de kerstviering voor het dorp.

Evangelisatie Dabar en Pinksterpad
Waar mogelijk doet deze groep mee aan evangelisatieprojecten, denk bijv. aan het de Dabar vakantiewerk en het Pinksterpad.
‘Pinksterpad’ is een inspirerende wandeltocht, op Tweede Pinksterdag.
Onderweg krijgen de bezoekers zo nu en dan iets aangereikt; een foto, een gedicht, een spreuk of iets anders dat aanleiding geeft tot gesprek.
Deelname is gratis. De tocht is toegankelijk voor alle leeftijden. Voor kinderen is een speciaal programma, met een verkorte route.
Het Pinksterpad is in 2011 voor de eerste keer georganiseerd door kerken op  het eiland Goeree Overflakkee. Er waren honderden bezoekers.
Dit jaar ging de tocht van Stad aan 't Haringvliet naar Middelharnis. Stad en Middelharnis zorgden voor de organisatie.