Gemeente Nieuws

14 augustus: Joline van Gurp en Julia van der Hoog
21 augustus: Maartje en Melissa Vennik

Collecten
Eerste collecte: Kerk en Eredienst,  tweede collecte: Schreeuw om Leven. De bus bij de uitgang is voor het onderhoud van de gebouwen.

GZB
Zondag 14 augustus is de zomercollecte voor de GZB.

Dhr. Meerkerk ontving een gift van € 20,- waarvoor hartelijk dank!

Jarigen
D.V. 19 augustus hoopt mevrouw van Druningen-van Rossum (Boudewijnstraat 27, 3243 AD) 86 jaar te worden. En D.V. 24 augustus is de verjaardag van mevrouw Meijer-Pieterse (Zeedijk 27, 3243 LG). Zij wordt dan 82 jaar. Beide dames hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag en een fijne dag, maar vooral de zegen van de Heere op het nieuwe levensjaar!

Tenslotte
De zomervakantie is bijna voorbij. We zijn dankbaar voor de behouden terugkeer van hen die op vakantie waren. Hopelijk mogen we weer uitgerust aan het werk gaan. Ook gaan de scholen weer beginnen op D.V. 22 augustus. U allen, en zeker ook de kinderen en de leerkrachten wensen we  wijsheid, kracht en de zegen van de Heere God toe, en natuurlijk een fijn en mooi nieuw (school)jaar!
Met dankbaarheid kijken we terug op de kerkdiensten, die ook in de vakantietijd in ons dorp en op de diverse vakantiebestemmingen door mochten gaan. De Bijbelse boodschap van liefde en genade mocht klinken, en hopelijk een weerklank vinden in de harten. Ook het koffiedrinken na de dienst op de laatste zondag van juli was een fijne ontmoeting. Veel mooie momenten om op terug te zien! Waar we ons ook bevinden en in welke omstandigheden we ook zijn: “Jezus Christus is gisteren en heden Dezelfde en tot in eeuwigheid.”(Hebreeën 13:8), wat verwoord wordt in het volgende lied.

Rust, mijn ziel, Uw God is Koning
Heel de wereld Zijn gebied
Alles wisselt op Zijn wenken
Maar Hijzelf verandert niet.

Een hartelijke groet van uw en jullie kerkenraad.

D.V.

Zondag 14 augustus