Gemeente Nieuws

10.00.uur www.hervormdmiddelharnis.nl
18.00.uur www.hervormdmiddelharnis.nl

Collecten
Gemeente u kunt uw gift overmaken op rekeningnummer  NL70RABO 0360651585 van de kerkvoogdij. De verdeling naar de diaconie  zal  later in de Zaaier bekend gemaakt worden. Alvast bedankt voor uw gaven.
VAN ZONDAG
In verbondenheid  met Hervormd  Middelharnis  hebben we het evangelie  gehoord.
In Jezus dood ligt ons leven. Wij hoeven  niet  te  strijden  met  het zwaard. Niet het geweld wint maar gevouwen handen  en een  levend geloof.  Dat mogen  we  door  geven  aan  onze  kinderen  en kleinkinderen. God laat  zien  dat Hij met  ons  is. De boodschap  van  het Kruis wordt  nog  steeds  verkondigd.  Hij draagt  de last  van  de zonde en geeft ons het leven. Zo  mocht  Jezus  zeggen Vader in Uw handen beveel  ik mijn  Geest. Wij mogen leven van  de  verzoening en alles in de handen van de Hemelse  Vader leggen ook in deze moeilijke  en onzekere periode  van  het  Coronavirus. Jong  en oud  leef dan met Hem.
ONLINE KERKDIENSTEN
Het moderamen van de PKN adviseert  om tot 1 juni 2020 uitsluitend  online kerkdiensten  te verzorgen. Deze maatregel  komt  van  de regering.  Fijn dat we als  gemeente kunnen afstemmen  op de lifestream van Middelharnis.  Ook de kerktelefoonluisteraars hadden nu wel een goede  ontvangst.
ZIEKEN
Wij wensen alle zieken  en eenzamen die in de verzorgingshuizen wonen Gods nabijheid  toe en dat ze mogen weten vanuit Ps31 Maar Ik vertrouw op U, Heere. Ik zeg: U bent  mijn God . Mijn tijden zijn in Uw hand .
TEN SLOTTE
Zo mogen wij leven naar Pasen toe. De kerkenraad  wenst u in alle opzichten Gods nabijheid

Zondag  5 april 2020

Goede Vrijdag