STAD AAN ’T HARINGVLIET

Ds. M.C. Schreur, Ouddorp

Pastoraat: Dhr. W. Meerkerk

Contactpersoon kerkenraad: Dhr. C. Maliepaard

Telefoon 0187-611258/06 10040686

Email: scribahervormdstad@hotmail.com

Website: www.hervormdstad.nl

Email voor kopij: acstrijdhorst@xs4all.nl

________________________________________________________

 

Diensten D.V  12 mei

10.00 uur: Ds. H. Schipaanboord, Rotterdam – Viering Heilig Avondmaal

18.00 uur: Ds. H. Schipaanboord – Dankzegging Heilig Avondmaal

 

Voorzang

v.m. Psalm 86: 6               

n.m. Psalm 86: 8

 

Kinderoppas

Marit en Emiel Strijdhorst

 

Collecten

Eerste collecte: Kerk en Eredienst. Tweede collecte: Stichting hulpverlening door Christenen in Roemenië.  De bus bij de uitgang is voor het onderhoud van de gebouwen.

 

Voortgang beroepingswerk predikant

Verleden week is de laatste documentatie voor de solvabiliteitsaanvraag opgestuurd naar de CCBB. Dit is het college dat de financiële situatie van de gemeentes controleert. Men verwacht het behandelingsproces volgende week in gang te zetten. De solvabiliteitsverklaring zal duidelijkheid geven over het percentage waarvoor we een predikant kunnen beroepen.

 

Meeleven

Dankbaar zijn we met Mw. van der Welle-van Heemst (Beneden Molendijk 14, 3243 AJ) dat zij weer mocht terugkeren naar huis na een revalidatieperiode in Nieuw-Rijsenburgh.

Familie van Zielst (Zweedsestraat 2, 3243 AZ) mocht in dankbaarheid op 29 april een zoon ontvangen met de namen Luuk Izak Jacob. Namens de gemeente een hartelijke felicitatie met de geboorte van Luuk. Zegen toegewenst!    

 

Bijbelkring

Woensdag 8 mei was de laatste avond van dit seizoen van de Bijbelkring. We kijken met dankbaarheid terug op deze avonden waar we ons mochten verdiepen in de Brief aan de Romeinen. Hartelijk dank aan dhr. Meerkerk voor zijn leiding.

  

Muziek en samenzang

Op zaterdag 18 mei a.s. is onze jaarlijkse muziek en zangavond. 20 jaar geleden zijn wij begonnen met het organiseren van deze avonden. Ook nu is er weer een afwisselend programma samengesteld met samenzang van bekende liederen, gedichten en diverse solo-optredens. Er werken diverse fluitisten mee. Aanvang 19.30 uur. U komt toch ook?

Anne Marie Huizer en Piet Bechthum

 

Voorbede en dankzegging

Voor uw verzoek voor voorbede/dankzegging en in alle voorkomende gevallen, kunt u contact opnemen met ouderling Kees Maliepaard (0187 611258/0610040686) of ouderling Marco van der Bok (06 14016866).

 

Tenslotte

Een hartelijke groet en gezegende diensten toegewenst van uw en jullie kerkenraad.